Чоловік відправив мене доглядати свою хвору маму, а самий в гори з коханкою зібрався. Та я про все дізналась

Війна

Чоловік відправив мене доглядати свою хвору маму, а самий в гори з коханкою зібрався. Та я про все дізналась

З Дмитром я познайомилась в інституті. Ніколи не думала, що такий хлопець на мене гляне

Спочатку була впевнена, що він спілкується зі мною лише, аби я йому в навчанні допомагала. А тоді він на побачення покликав. Я так соромилась, що їсти десерт навіть не могла. В мене ніколи хлопця й не було. Та після того ми почали зустрічатись.Спочатку була впевнена, що він спілкується зі мною лише, аби я йому в навчанні допомагала. А тоді він на побачення покликав. Я так соромилась, що їсти десерт навіть не могла. В мене ніколи хлопця й не було. Та після того ми почали зустрічатись.

А тоді Дмитро повіз мене в село зі своєю мамою знайомити. Я Валентині Іванівні відразу не сподобалась.

 – І ти у великому місті кращої не знайшов? Що за сіра миша? – кричала вона, навіть не соромлячись моєї присутності.

Найбільше її дратувало те, що я зовсім бідна. Мене батьки покинули, виховувала бабуся. Я й справді нічого не мала. Та завжди дуже старалась в люди вибитися, старанно навчалась, відвідувала усі можливі безкоштовні курси. І хоча б в цьому почувалась найкращою. 

Я думала, що після повернення від мами Дмитро мене покине. Та все вийшло навпаки. Я дізналась, що вагітна і він зробив мені пропозицію. Ми тихенько розписалися, а напередодні цієї події Валентина Іванівна подзвонила й сказала:

 – Сину, ти робиш помилку!

 – Я вже все вирішив!

 – Ну, мене не чекайте! І благословення мого також. 

Ми почали жити разом. Квартиру винаймали. Дмитро знайшов доволі гарну роботу. Досить швидко отримав підвищення. Я народила двійню і була на сьомому небі від щастя. Обожнювала наше тихе й мирне життя. 

Згодом справи йшли вгору. Ми купили квартиру. Чоловік дуже добре заробляв. Я теж відправила дітей в садок і почала працювати. Роки минали, діти зростали, і навіть свекруха, наче й змирилася.

Потім війна почалась і Дмитро вирішив нас в село до своєї мами відвезти, там безпечніше, ніж у Хмельницькому. Пів року ми там жили та з кожним місяцем чоловік дедалі рідше до нас приїжджав. Я відчувала, що в нього хтось є. Ще й свекруха масла в вогонь підливала.

 – А ти що думала, знайде він кращу! Подивись на себе в дзеркало.

Мені дуже прикро було через ці слова. Тож врешті я повернулась в місто. Дмитро дуже змінився. З часом перестав приховувати свої походеньки. Його коханкою була колега з роботи – висока струнка брюнетка. Я не знала, що робити. Та не наважувалась на розлучення, адже самій з двома хлопцями зовсім не просто. 

А місяць тому дещо сталося. Подзвонила жінка з села і сказала, що свекруха впала і зламала стегно.

 – Ти мусиш їхати її доглядати. Я ж не покину роботу! 

Я забрала дітей і чемно поїхала. Та перед тим побачила листування чоловіка з коханкою. Він писав їй, що спекається мене і вони вирушать відпочивати в гори, готель він вже забронював.

Приїхавши в село я гірко заплакала. Було прикро розуміти, що Дмитро там розважається, доки я його маму доглядаю. І, вочевидь, свекруха все зрозуміла. Минув тиждень і якось вона мені сказала:

 – Пробач за все. Я була поганою свекрухою, може зможу ще все виправити.

Згодом я почула, як вона говорила телефоном з Дмитром. Гадки не маю, що вона йому сказала, але наступного дня чоловік приїхав до нас з квітами. 

 – Тепер все зміниться! Я дуже завинив! Пробач!

Відтоді все й справді змінилось. Дмитро залишився з нами та щодня їздив на роботу з села. З Валентиною Іванівною ми найкращі подруги. Та вона досі не зізнається, що ж тоді сказала синові. Та я їй дуже вдячна. Хоча часом я думаю, чи правильно зробила, що пробачила? Чи не зрадить чоловік знову?

Що ви відчуваєте після прочитання цієї публікації? Поділіться своїми емоціями! Обирайте емодзі, які найбільше відповідають вашим почуттям: ❤️, 😠, 😢 чи 😄. Ваша реакція має значення!

Що ви думаєте про цю новину? ✍ Поділіться своєю думкою в коментарях та обговоріть з іншими! 

Працівник ТЦК Тернопільщини наїхав на велосипедиста. Військкомат проводить службове розслідування
Тернопільський обласний ТЦК та СП повідомив про те, що за участі військовослужбовця одного з районних військкоматів 18 жовтня трапилась ДТП, через яку постраждала одна людина.

Назавждu 18… Іванку, як так…Пекучuй бlль та гіркuй смуток…Батькu рuдають від rоря… Під час бoйoвorо завдання заruнув юнuй воїн ФОТО
Восени юнак вступив до лав ЗСУ: у бою проти окупантів поліг 18-річний захисник зі Львівщини (ФОТО)

Вичиcляю “китaйку” ще в магазині, з однoго погляду. Як відpізнити від нaшої, і чи варто її купувати
Будьте пильні!

Залишити відповідь