ЧОРНА ВДОВА” ВИЙШЛА НА ПОЛЮВАННЯ: В МІНОБОРОНИ ВКАЗАЛИ НА ПЕРЕВАГИ НОВОГО ДРОНА

Війна

ЧОРНА ВДОВА” ВИЙШЛА НА ПОЛЮВАННЯ: В МІНОБОРОНИ ВКАЗАЛИ НА ПЕРЕВАГИ НОВОГО ДРОНА

Новий дрон-бомбер українського виробництва використовуватиметься для потреб ЗСУ, зазначили в українському оборонному відомстві.

Триває війна в Україні проти росіян, і до постачання у війська Сил оборони допущено безпілотний авіаційний комплекс із назвою “Чорна вдова”

Про це повідомляє Міністерство оборони України. Зазначається, що цей безпілотний авіаційний комплекс кодифіковано та допущено до постачання у війська. Новий дрон-бомбер українського виробництва використовуватиметься для потреб ЗСУ. “Це безпілотники тактичного рівня дії. Досвідчений пілот може застосовувати їх як вдень, так і вночі”, – сказано в повідомленні.

В Міноборони зазначають, що цей багаторазовий квадрокоптер може працювати і у якості ударного FPV. “Порівняно невисока ціна одного дрону дозволяє його використовувати і у такому варіанті. Виконаний у форматі для одноразового використання коптер “Чорної вдови” бере на борт посилений заряд вибухівки”, – сказано в повідомленні.

ВАЖЛИВІ НОВИНИ УКРАЇНИ ПРО ВІЙНУ – ЩО ПОВІДОМЛЯЛОСЯ

Як повідомляли, з початку року Міністерство оборони України кодифікувало та допустило до експлуатації близько 70 зразків боєприпасів для безпілотників. Зокрема, близько 20 нових боєприпасів для безпілотників було кодифіковано та допущено до експлуатації у липні.

Серед нових зразків є уламково-фугасні, кумулятивні, комбінованої дії та багатоцільові боєприпаси. Також вони різняться за вагою: від кількох сотень грамів до понад кількох кілограмів.

У росії помер телеведучий КВК Олександр Масляков. Він мав від України орден, але підтримав напад та окупацію
У 82-річному віці помер російський телеведучий та режисер програми «Клуб веселих та кмітливих» Олександр Масляков. Він підтримував голову рф володимира путіна, відвідував анексований Крим…

11 вересня — ікони Пресвятої Богородиці Зимненської. Що слід просити усім християнам в цей день
11 вересня, православний світ відзначає день ікони Пресвятої Богородиці Зимненської. Цією святинею благословили шлюб князя Володимира та Анни, царівни Греції.

— Мамо, чому ти так довго хворіла? Бабуся мене била, – так син мене зустрічав з лікарні. Я була шокована таким вихованням
Тиждень я пролежала в лікарні з кишковою інфекцією.

Залишити відповідь