Чудово смачний салат: готується 5 хвилин, а гості з’їдають його першим
Салат із сирою морквою, часником та плавленим сиром – це перевірений часом рецепт, який ми збагатимо додаванням крабових паличок. Ця страва стане чудовим варіантом начинки для святкових тарталеток або прошарку в торті. Приготування просте та швидке, а результат – пікантний та апетитний
Покроковий рецепт приготування страви:
Можна використовувати готовий корейський салат із моркви або приготувати його самостійно. Крабові палички нарізаємо на дрібні шматочки, плавлений сир натираємо на середній тертці.
Часник подрібнюємо на тертці або дрібно ріжемо ножем. Потім з’єднуємо всі інгредієнти та заправляємо майонезом. За смаком додаємо сіль та перець.
Салат можна помістити в холодильник для охолодження перед подачею на стіл.
Цей ароматний і незвичайний салат чудово доповнить рибні та м’ясні закуски, може стати частиною торта закусочного з курячої печінки або начинкою для рулетів з лаваша. Якщо додати свіжий огірок, вийде освіжаюча та легка закуска.
Ось що нам знадобиться:
- морква по-корейськи 200 г
- крабові палички 220 г
- яйце 3 шт
- сирки плавлені 2 шт
- кріп 3 гілочки
- сіль, перець мелений і майонез за смаком