Деpуни за цим pецептом вaс тoчно здивують. Таких смaчних ви щe не їли

Uncategorized, Політика

Приготування дерунів, улюбленої багатьма страви, часто забирає багато часу через необхідність натирати картоплю на тертці.

Однак, є рецепт, який виключає цей крок, а на смак не впливає, хіба що в кращу сторону.

Деруни, приготовані з подрібненої таким чином картоплі, виходять пишними, а також ніжнішими й м’якшими, ніж звичайні.

Рецептом дерунів, які навіть терти не потрібно, ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.

Деруни, які навіть терти не потрібно

Час: 30 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

– 500 грамів картоплі;

– 1 яйце;

– 1 цибуля ріпчаста;

– 2 столові ложки борошна;

– 50 мілілітрів рослинної олії;

– сіль, чорний мелений перець – до смаку.

Приготування:

Картоплю та цибулю помийте і очистьте. Наріжте шматочками. Закиньте в чашу блендера та перебийте на високих швидкостях.

Масу, що вийшла, перекладіть в глибоку тарілку на 5 хвилин. Отриманий сік злийте, трохи відіжміть картоплю.

У підсушену картопляну масу вбийте яйце. Всипте потрібну кількість борошна, додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.

Обсмажте деруни на олії на прогрітій сковороді. Смажте до апетитної золотистої скоринки з обох боків.

Смачного!

Залишити відповідь