Деруни більше не готую — тепер тільки такі картопляні млинці роблю, всі в захваті

Життя

ІНГРЕДІЄНТИ

Картопля 5 шт

Борошно пшеничне 300 г

Яйце куряче 3 шт.

Олія соняшникова 5 ст. л.

Молоко 300 мл.

Цукор 1 ст. л.

Часник 4 зубчики

Сіль за смаком

Кріпза смаком

Петрушка (зелень)за смаком

МЛИНЦІ МИ ЛЮБИМО ВСІЄЮ СІМ’ЄЮ І Я ЧАСТО ЕКСПЕРИМЕНТУЮ З ЦІЄЮ СТРАВОЮ.

А ще ми обожнюємо деруни. Тому даний рецепт найвдаліший для нас — об’єднує відразу дві класні страви. Спробуйте приготувати такі млинці обов’язково — і побачите, що вони полетять зі столу миттєво!

Як готувати:

  • Почистити, добре промити картоплю, порізати на шматочки середнього розміру, викласти в каструлю, залити водою трохи вище рівня картоплі, посолити, зварити.
  • Після того, як картопля охолоне, подрібнити її з водою, в якій варилася, міксером або блендером.
  • У суміш додати подрібнений часник, яйця, закип’ячене молоко, борошно, все перемішати ретельно.
  • Влити в суміш рослинну олію, всипати чайну ложку солі, знову перемішати.
  • Дозволити тісту постояти півгодини.
  • Налити трохи рослинної олії на гарячу пательню, пекти тонкі млинці середнього діаметра, акуратно кожен посипаючи зеленню. Млинці виходять крихкими, тому перевертати потрібно акуратно і бажано лопаткою.

Джерело

Залишити відповідь