Дізнайтеся за датою народження, хто ваш святий покровитель і яка ікона-заступниця вас оберігає.

Події України

Дата народження може розповісти про нас та нашу долю багато цікавого.

Після хрещення всі християни отримують святих покровителів, янголів-охоронців, із числа реальних особистостей, які були канонізовані за свої праведні діяння та особисті чесноти. Розповідаємо, яких покровителів ви маєте за датою народження, яка ікона-заступниця вас оберігає.tsn.ua

Як визначити за датою народження, хто ваш святий покровитель, яка ікона-заступниця

Від 22 грудня до 20 січня. Народжених у ці дні оберігають святі Афанасій і Кирило, а захищають ікони Божої Матері – “Володимирська” та “Неопалима Купина”.
Від 21 січня до 20 лютого. Захисниками тих, хто народився цими днями, будуть святий Сильвестр і преподобний Серафим Саровський, а ікона-заступниця Божої Матері – “Державна”.
Від 21 січня до 20 лютого. Цих людей від народження охоронятимуть святі Афанасій і Кирило, іконами-захисницями будуть “Володимирська” й “Неопалима Купина”.
Від 21 лютого до 20 березня. Для тих, хто народився в ці числа, заступницею буде ікона Іверської Божої Матері, а янголами-охоронцями – святі Олексій і Мелетій Антіохійський.
Від 21 березня до 20 квітня. Народженим у ці дати треба просити захисту в ікони Казанської Божої Матері, янголами-охоронцями будуть святі Софроній та Преподобний Георгій.
Від 21 квітня до 20 травня. Іконами-заступницями цих людей будуть “Споручниця грішних” й Іверської Божої Матері, оберігатимуть святі Стефан і Тамара, апостол Іван Богослов.
Від 21 травня до 21 червня. Народженим цими днями варто просити заступництва ікон Божої Матері “Стягнення загиблих”, “Неопалима Купина” і “Володимирська”. Янголом-охоронцем буде святий Костянтин.
Від 22 червня до 22 липня. Тих, хто народився цими днями, охороняє святий Кирило, а заступницями будуть ікони “Всіх скорботних радість” і Казанської Божої Матері.
Від 23 липня до 23 серпня. Цих людей захищає ікона “Покров Пресвятої Богородиці”, а їхній янгол-охоронець – святий Микола Угодник.
Від 24 серпня до 23 вересня. Народженим у ці числа треба просити заступництва в ікон “Неопалима Купина” і “Страсний”, янголами-охоронцями будуть святі Олександр, Іван і Павло.
Від 24 вересня до 23 жовтня. Янголом-охоронцем цих людей буде Сергій Радонезький. Заступництва варто просити в ікон Почаївської Божої Матері, “Неопалима купина” та “Воздвиження Хреста Господнього”.
Від 24 жовтня до 22 листопада. Народжених у ці дати захищає святий Павло, а заступництво буде від ікон Божої Матері “Скоропослушниця” і “Єрусалимська”.
Від 23 листопада до 21 грудня. Всі народжені цимии днями мають заступництво в ікон Божої Матері “Тихвинська” і “Знамення”. Янголами-охоронцями для цих людей будуть святий Микола Угодник і свята Варвара.
Також у кожному домі бажано мати ікону Іверської Пресвятої Богородиці, яка захищатиме помешкання від недоброзичливців та лихого ока.


Копіювати

Залишити відповідь