Для Шурфича викликали лікарів до суду: подробиці

Політика

Під час підготовчого засідання у справі екснардепа від забороненої «Опозиційної платформи – За життя» Нестора Шуфрича у Печерському районному суді Києва 4 вересня були викликані лікарі через погане самопочуття Шуфрича.

Як повідомляє Суспільне, Шуфрича доставили з лікарні, де він проходив реабілітацію після операції.

Захист Шуфрича подав клопотання про виклик швидкої допомоги на засідання, яке суд задовольнив. Лікарі були викликані до зали суду для надання медичної допомоги.

Ще одним клопотанням захисників було вимога розгляду справи колегією з трьох суддів, а не одним. Це клопотання також було підтримане судом.

Засідання перенесли на 12:00 5 вересня, і підготовче засідання має продовжуватися за участі колегії суддів. Прокурори висловлюють сумніви щодо можливості зібрання такої колегії, оскільки більшість суддів Печерського суду вже брали участь в попередніх етапах цієї справи і можуть заявити про самовідвід. У разі неможливості зібрати колегію, засідання буде ще відтерміноване.Раніше ми писали, що прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата України IX скликання від забороненої партії ОПЗЖ та його експомічника.

Також нагадаємо, що підозрюваний у державній зраді народний депутат України від нині забороненої ОПЗЖ Нестор Шуфрич переписав свої активи на підставну особу, а родину перевіз до Угорщини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь