Дмитро Кулеба поїде з візитом до Польщі та Бельгії: програма поїздок

Політика

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відвідає із робочими візитами Польщу та Бельгію. Поїздки заплановані на 28-29 серпня.

Про це повідомила пресслужба зовнішньополітичного відомства.

У середу, 28 серпня, в Польщі Дмитро Кулеба проведе двосторонні переговори з польським колегою Радославом Сікорським, міністри разом візьмуть участь у форумі «Campus – the Future of Poland» в місті Ольштин.

У четвер, 29 серпня, у Брюсселі глава МЗС України візьме участь у неформальній зустрічі міністрів закордонних справ Європейського Союзу.

Там ключовими темами обговорення стануть посилення військової підтримки України з боку ЄС, зміцнення спроможностей української протиповітряної оборони, просування переговорів про вступ України до ЄС та залучення якнайширшої глобальної підтримки Формули миру на шляху до другого Саміту миру.Нещодавно прем’єр-міністерка Литви Інгріда Шимоніте приїхала з візитом в Україну.

Прем’єр-міністру Індії Нарендра Моді повідомив, що під час свого візиту до Києва планував, серед іншого, обговорити можливість мирного закінчення широкомасштабної війни між рф та Україною

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь