До святої Параскеви слід звертатися з молитвою 28 жовтня. Їй моляться про заступництво, сімейний добробут

Світ

До святої Параскеви слід звертатися з молитвою 28 жовтня. Їй моляться про заступництво, сімейний добробут

28 жовтня традиційно звертаються з молитвою до святої Параскеви, просячи її про заступництво, сімейний добробут і допомогу у важкі часи.

Молитва до преподобної Параскеви

О свята і преблаженна мученице Христова, Параскево! Ти є окраса дівоцтва, честь мучеників, подив премудрих, захисниця християнської віри, обвинувачувачка ідольської лжі, поборниця Євангелія, ревнителька заповідей Господніх. Ти досягла пристановища вічного спокою і світло радієш з Женихом твоїм, Христом Богом, прикрашена подвійним вінцем дівоцтва і мучеництва.

Молимо тебе, свята мученице: будь за нас (імена) заступницею перед Христом Богом, до Якого ти звертаєшся з радістю. Своїми молитвами розжени темряву, що прийшла через наші гріхи. Випроси у Бога світло благодаті для наших душевних і тілесних очей: просвіти нас, засліплених гріхами, світлом Божої благодаті, щоб завдяки твоїм молитвам ми могли знайти ясний зір.

О велика угоднице Божа, смілива діво і міцна мученице, свята Параскево! Святими твоїми молитвами будь для нас, грішних, помічницею, захищай і молися за всіх нужденних і немічних, поспіши на допомогу до нас, бо ми слабкі. Моли Господа, чиста діво, молі Милосердного Жениха твого, щоб твоїми молитвами, звільнившись від темряви гріховної, ми увійшли у світло вічне, до міста вічної радості, де ти нині сяєш славою і нескінченною радістю. Там ти разом з усіма небесними силами прославляєш Пресвяту Трійцю — Отця, Сина і Святого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Зеленський незадоволений тим, що офіційну відстрочку від мобілізації отримали вже 1,5 млн осіб
Про це розповідає NV високопосадовець з команди президента, який попросив не називати його імені

З днем ангела Дмитро! Щиро вітаємо з цим святом і даруємо ці красиві привітання
Красиві та оригінальні привітання з днем ангела для Дмитра

Вони пpодовжують убuвати нaших дiтей… Марійка Троянівська, навіки 15
Марійка Троянівська, 15 років💔.

Залишити відповідь