Додайте це в банку – і квашена капуста вийде смачною і хрумкою. Перевірений рецепт

Війна

Додайте це в банку – і квашена капуста вийде смачною і хрумкою. Перевірений рецепт

Авторка українського YouTube-блогу “Кулінарні витівки” 12 вересня в новому ролику розповіла, як приготувати смачну і хрумку квашену капусту.

Блогерка зазначила, що зараз на ринку 1 кг капусти коштує 25 грн, а квашену продають за ціною 145 грн за 1 кг. Авторка відео додала, що процес приготування забере 30 хвилин, а бродіння – приблизно три дні.

Продукти на 3 кг квашеної капусти:

  • 3 кг капусти;
  • чотири моркви;
  • 3 ст. л. солі без верху.

Приготування

  1. Нашаткуйте капусту. На великій тертці натріть моркву.
  2. Додайте моркву до капусти. Переминати не треба.
  3. Посоліть і перемішайте.
  4. Щільно заповніть банки капустою.
  5. Капусту в банках залиште бродити за кімнатної температури, поставивши ємності у глибоку миску. Накривати кришкою не потрібно.
  6. Сік, який виливатиметься з банок, не утилізуйте. Залийте його за 48 годин назад у банки й накрийте їх кришкою.
  7. Квасити капусту треба залежно від температури у приміщенні два або три дні.

Нюанси

  1. Якщо моркви буде більше, ніж потрібно, капуста через морквяний сік стане м’якою.
  2. Якщо розсолу мало, підсоліть холодну воду й долийте в банку, інакше капуста зверху вийде сухою і несмачною

На укpаїнців, які хoваються від мoбілізації, очікує “сюpприз”. Вoни точно тaкого не чекали
Укpаїнці, які хoваються від мoбілізації, очікує “сюpприз”. Вoни точно тaкого не чекали.

За данuмu Spiegel Путін їздuв до Монголії радuтuся із шаманамu про війну
Російський диктатор Володимир Путін відвідував Монголію для зустрічі з шаманами.

Терміново! Щойно в Укpаїні стався землетрус. Перші деталі
Терміново! Щойно в Укpаїні стався землетрус. Перші деталі.

Залишити відповідь