Домашні пельмені завжди смачніші та менш шкідливі. Але щоб обід вийшов дійсно відмінним, потрібно правильно зробити тісто для пельменів.
Процес приготування дуже простий, а значить, що навіть новачок у кулінарії чудово впорається із завданням.
Покроковий рецепт приготування страви:
Для початку слід з’єднати борошно, сіль та олію. Масу потрібно перемішати, а потім тонким струмком в неї треба додати кип’яток.
Заготовку потрібно викласти на стіл, який слід присипати борошном. Потім тісто потрібно вимісити. Воно має бути однорідним та еластичним.
Близько 20-30 хвилин маса повинна відпочити під рушником або плівкою. У цей час треба зайнятися приготуванням начинки.
Після цього можна розкачувати тісто та формувати пельмені.
Ось що нам знадобиться:
Борошно – 3,5 склянки,
Сіль – 0,5 ч. л.
Соняшникова олія – 3 ст. л.,
Вода – 1,5 склянки