Доставка з ресторанів зросла на 25% на тлі рейдів ТЦК та погіршення погоди

Життя, Суспільство

В Україні зросла на 25% доставка страв з ресторанів у вихідні дні. Це пов’язано з погіршенням погоди та перевірками територіальних центрів комплектування (ТЦК).

Про це повідомила директорка аналітичного центру “Ресторани України” Ольга Насонова агентству “Інтерфакс-Україна”.

Минулої п’ятниці ввечері (11 жовтня – ред.) та у вихідні (12-13 жовтня – ред.) доставка справді зросла на 20-25%, кур’єри не справлялися. Відвідуваність знизилася на той самий відсоток, замість відвідувань почали замовляти доставку. Але тут є й інший фактор: погіршення погоди. Зазвичай це також сприяє зростанню доставки.

Натомість до ресторанів з високими цінами люди не почали ходити рідше.

“Лише на преміальний сегмент не вплинуло, відвідуваність не знизилася цими днями”, – зазначила Ольга Насонова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


Comments

comments

Залишити відповідь