Довго стояти біля плити немає часу, тому готую «Лінивий Наполеон». 20 хвилин і готово
Багато хто знає і дуже люблять такий з дитинства знайомий торт, як «Наполеон». Покупний десерт не завжди настільки ж смачний, як домашній. Але якщо ти хочеш поласувати дійсно чимось вартим, а часу у тебе зовсім немає, тоді можна приготувати «Лінивий Наполеон».
За матеріалами Порадниця
Щоб зробити цей десерт, не потрібно гріти духовку. На смак торт вийде хрустким, а його ніжний крем буде танути в роті. Якщо чесно, то це найсмачніший варіант «Наполеона», який я коли-небудь пробувала. Приготуй його і ти!
Необхідні інгредієнти
- 800 г листкового печива «Вушка»
- 1 л молока
- 4 яйця
- 150 г масла
- 0,5 ст. цукру
- 6 ст. л. борошна
- щіпка ванільного цукру
Процес приготування
1. З’єднай яйця, цукор, борошно і ванільний цукор.
2. Добре розмішати масу, дай в неї молоко і помісти на вогонь.
3. Вари крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Коли крем трохи охолоне, додай вершкове масло, все розмішати.
‘4. Можна збирати тортик: вмокнути печиво в крем і викладай на блюдо. Не шкодуй цього чудесного крему: чим щедріше ти намажеш печеньки, тим смачніше буде.
5. Останній шар печива змасти кремом.
6. Присип крем крихтою з печива! Ось і все, ніжний десерт готовий.