Дозвіл Україні на удари вглиб рф є найкращою відповіддю на передачу Іраном ракет росії – глава МЗС Литви

Політика, Світ

Глава Міністерства закордонних справ Литви Габрієлюс Ландсбергіс заявив, що Литва підтримує всі європейські санкції проти Ірану через його постачання ракет росії.

Він зазначив, що, хоча санкції важливі, найефективнішою відповіддю на такі дії Ірану і росії були б удари по складах з ракетами, що могли б здійснити самі українці, якби їм дозволили.

Ландсбергіс наголосив на необхідності ефективних і швидких дій, підкреслюючи, що затягування процесу санкцій може не принести очікуваних результатів. Він висловив надію, що Україна зможе отримати необхідну підтримку для відповідних заходів.

Раніше ми писали, що президент Литви Гітанас Науседа заявив, що Білорусь продовжує бути джерелом ризиків для Європи і що Литва буде вимагати посилення санкцій проти Мінська на рівні з росією.

Також нагадаємо, що у Литві митники оштрафували за порушення міжнародних санкцій та співпрацю із рф дві місцеві компанії. Обидві компанії оштрафували на 10 тисяч євро кожну.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь