Дуже довго шукала цей рецепт, але воно того варте: «Оселедець по-корейськи»
Цей рецепт я шукала досить довго. Тепер готую найсмачніший оселедець по-корейськи!
3а матеріалами Скарбничка Рецептів
Продукти, які знадобляться:
- Два заморожені або свіжі оселедці;
- Чотири цибулини;
- Одна стол. ложка солі;
- Пів чайн. ложки червоного перчика;
- Пів чайн. ложки чорного перчика;
- 50-60 мл оцту;
- Одна стол. ложка томатного соусу;
- 125 мл олії соняшникової рафінованої.
Покроковий процес приготування оселедця
Оселедця необхідно повністю очистити, щоб залишилося одне філе. Залишаємо тільки шкурку.
Філе ріжемо на порційні шматочки і складаємо в глибокий посуд.
Всипаємо в рибу всі спеції, сіль і додаємо томатний соус. Мішаємо.
Тепер вливаємо оцет і ще раз ретельно мішаємо.
З цибулі знімаємо лушпиння і ріжемо його у вигляді півкілець.
Перекладаємо цибулю в посуд з оселедцем, вливаємо олію і мішаємо.
Закриваємо плівкою і поміщаємо на 3-4 години в холодильну камеру, а краще на ніч.
За цей час потрібно буде кілька разів перемішати оселедець. Смачного!