Дуже смачний мексиканський салат до святкового столу
Салат поєднує в собі легкість, свіжість, соковитість і ситність. Так-так, так буває. Спробуйте його приготувати і ви в цьому переконаєтеся.
За матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- 200 г сиру;
- 1 великий червоний перець;
- 1 банка червоної квасолі;
- 1 банка кукурудзи;
- 1 банка ананасів;
- 1 цибуля-порей (біла частина) можна замінити місцевим;
- 4-6 столових ложок майонезу;
- сіль;
- свежемолотий перець.
Процес приготування
Білу частину цибулі нарізати кружечками (якщо у вас є тільки ріпчаста цибуля, то можна тонкими невеликими шматочками).
Зливаю рідину з ананаса, кладу кукурудзу і квасолю на друшляк, ретельно промиваю під холодною водою і залишаю на деякий час, щоб вода повністю стікала.
Сир натерти на крупній тертці, ананас нарізати соломкою.
Всі інгредієнти перекласти в миску, залити майонезом, приправити сіллю і перцем за смаком, ретельно перемішати.
Перед подачею на стіл вдправляємо салат в холодильник хвилин на 30.
Приємного апетиту!