Дуже важко було стримати сльози: у Львові сотні людей попрощалися з мамою і трьома доньками, які загинули під час ракетного удару (ФОТО)

Війна, Життя

Сьогодні, 6 вересня 2024 року, Львів провів в останню путь сім’ю Базилевичів. Внаслідок російського ракетного удару по місту загинули мама і три доньки.

Сотні львів’ян пришли до Гарнізонного храму св. ап. Петра і Павла у Львові попрощатися із Євгенією Базилевич та її трьома доньками: 21-річною Яриною, 18-річною Дариною та 7-річною Емілією, передає “Це моя Україна“.

Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина, Дарина та Емілія – загинули у власному будинку. Живим залишився лише чоловік.

Відомо, що Дарина Базилевич була студенткою університету. Їй було всього 18 років. Дівчина навчалася на другому курсі програми «Культурологія» Гуманітарного факультету УКУ, була активною студенткою, менторкою «Лабораторії волонтерства» УКУ, пластункою. Займалась в театральній студії, вивчаючи різноманітні аспекти акторського мистецтва.

Ярині Базилевич був 21 рік. Вона працювала в офісі «Львів – молодіжна столиця Європи 2025».

Євгенію Базилевич та трьох її доньок поховали на Личаківському кладовищі.

“Вона завжди любила розказувати про свою сім’ю, бо вона її дуже любила, вона була щира, відкрита. Найбільша мрія — ще раз її обійняти”, — розповіла про Дарину Базилевич її подруга Ярина Чума.

Міський голова Андрій Садовий також був присутнім на прощанні з родиною, яка загинула під час ракетного удару:

“4 труни. 4 хрести. Одна сім’я. Це найстрашніше, що я бачив в житті. Вічна Памʼять”, — написав мер Львову.

Фото з місця подій:

під час ракетного удару загинула сім'я Базилевичів

під час ракетного удару загинула сім'я Базилевичів

під час ракетного удару загинула сім'я Базилевичів

Фото: Львівська міська рада.

Залишити відповідь