Два пункти пропуску на кордоні Польщі та Чехії закрили через повені

Політика, Світ

На польсько-чеському кордоні два пункти пропуску закрили на невизначений час через повінь, що унеможливила їхню роботу.

Про це повідомляє RMF24.

Після екстремальних злив закрили пункти пропуску у Голковіце поблизу міста Годув, оскільки з чеського боку кордону дорога до нього стала непроїзною.

«Через підвищення рівня води у річці Пьотровка і її вихід з берегів з чеського боку КПП у Голковіце закрито до наступних повідомлень», – заявили у міській адміністрації Годува, додавши, що двоколісним транспортом проїхати також неможливо.

Така ж доля спіткала КПП у селі Маркльовіце-Гурне у гміні Зебжидовиці. В цілому рівень води піднявся вже у багатьох містах польської Сілезії, у деяких населених пунктах проводять евакуацію.У містечку Калкув в Опольському воєводстві ледве не загинула жінка-водій, яка поїхала по підтопленій дорозі і машину змило потоком.

Нагадаємо, що у Чехії через наслідки екстремальних злив призупинили рух на десятках залізничних ліній по всій території країни.

П’ятеро людей на сході Румунії були знайдені мертвими після того, як через сильні зливи деякі райони виявились підтопленими.

2 вересня, унаслідок тропічного шторму на Філіппінах розпочалися проливні дощі, які затопили багато північних районів країни. Влада змушена була призупинити навчання і роботу державних установ у столичному регіоні.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь