«Джокер: Божевілля на двох» зʼявиться онлайн раніше через провал у прокаті

Політика

Через рекордно низькі касові збори другої частини фільму Тодда Філліпса «Джокер: Божевілля на двох» він вийде на цифрових платформах раніше, ніж очікувалося.

Про це пише NME.

Драматичний мюзикл з Хоакіном Феніксом та Леді Гагою «Джокер: Божевілля на двох» зʼявиться на цифрових платформах уже наприкінці жовтня, що значно раніше, ніж очікувалося.

Фільм вийшов у світовий прокат 4 жовтня, зібравши в перший вік-енд приблизно $40 млн у США, що майже вдвічі менше, ніж «Джокер» у 2019 році. За очікуваннями Warner Bros., драма мала зібрати $70 млн у перший вік-енд прокату, тому в студії були «приголомшені та дуже розчаровані» результатами.

Бюджет фільму – $190 млн, і навіть після завершення двох вік-ендів світові касові збори становлять $165 млн, тоді як перший фільм отримав $248 млн.Тепер у звіті повідомляється, що фільм вийде на розважальних стримінгових платформах 29 жовтня – менше ніж через чотири тижні після його кінематографічного прокату. Також підтверджено фізичний випуск 17 грудня.

У своїй заяві Warner Bros. також спростовує повідомлення про те, що фільм завдасть збитків студії.

«Будь-які оцінки, запропоновані анонімними «інсайдерами» або «керівниками-конкурентами», є вкрай хибними та продовжують тенденцію, коли чутки вважаються фактами. Фільм демонструватиметься в кінотеатрах, зокрема цього тижня він стартує в Китаї, і приноситиме прибуток від переглядів вдома та допоміжних показів», – додали у Warner Bros.

Читайте також:

Стримінговий сервіс Netflix і розробник ігор Mojang Studios створять анімаційний серіал за мотивами компʼютерної гри Minecraft, яка святкує 15-річчя.

Стрімінговий гігант Netflix показав перший трейлер четвертого сезону супергеройського серіалу «Академія Амбрелла» (The Umbrella Academy), який стане для шоу останнім.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь