Джон Бон Джові врятував жінку від суїциду на мосту у Нешвілі (США)

Політика, Світ

У поліції висловили подяку рок-легенді Джону Бон Джові за допомогу в порятунку жінки, яка хотіла скоїти суїцид на мосту в Нешвіллі, США.

Про це пише ВВС.

Департамент поліції Нешвілла оприлюднив відео, на якому видно фронтмена гурту Bon Jovi, американського музиканта Джона Бон Джові, та його команду на пішохідному мосту Джона Сейгенталера, а також жінку, яка стоїть за поруччям над річкою Камберленд.

Як повідомили правоохоронці, 62-річний Бон Джові та інші люди поговорили з жінкою та допомогли їй повернутися на міст.

«Ми всі повинні допомагати одне одному бути в безпеці», – сказав у короткій заяві начальник поліції Джон Дрейк.Як можна зрозуміти з окремих кадрів, оприлюднених у соцмережах, рок-легенда знімала на мосту в Нешвіллі музичний кліп. На відео, поширеному поліцією, видно, як жінка в синьому одязі тримається за поручні, стоячи за ними на краю мосту. Інші люди проходять повз неї, а трохи далі на мосту налаштовує обладнання для зйомок команда Бон Джові. Далі музикант іде до жінки разом з іншою людиною. Співак махає їй рукою і спирається на поручні біля неї.
Приблизно через хвилину після цього Бон Джові підходить до жінки та разом з іншою жінкою повертає її на пішохідну доріжку. Після цього до них підходять інші, а Бон Джові обіймає жінку. Через кілька хвилин співак іде з мосту разом із нею.
«Дякуємо Джону Бон Джові та його команді за допомогу жінці на пішохідному мосту Сейгенталера у вівторок ввечері. Бон Джові допоміг переконати її зійти у безпечне місце», – зазначили в підписі до відео представники поліції.

Залишити відповідь