Екс-чоловік Ольги Сумської розповів, ким замінив її: відчув на собі зраду, але сам став “коханим на стороні”

Війна

Навіть після невдачі у стосунках з Сумською, Євген Паперний не зневірився в силі справжнього кохання та зміг віднайти свою долю. Хто ж ця щасливиця?

Євген Паперний розповів, ким замінив Сумську після зради

Відомий український актор Євген Паперний вміє приваблювати жінок. Колись у тенетах його кохання заплуталася Ольга Сумська. Проте, міцної родини у них не вийшло. Чоловік не переставав ревнувати жінку до численних колег та шанувальників. Чим і відлякав її остаточно

Сумська обрала іншого. Звісно, дізнавшись про зраду коханої, актор не міг стримати люті. Проте, це ані скільки не виправдовує його прощання з Олею. Чоловік посмів підняти на неї руку. Й хоча, акторка не тримає на колишнього, той день назавжди закарбувався у її пам’яті.

Паперний не став впадати у відчай та дуже скоро знайшов дружині заміну. Чоловік познайомився з жінкою, на ім’я Тетяна. Пара й досі разом, хоча пройшло вже більше 27 років. Іронічно, що Євген, переживши зраду Сумської, й сам не ідеальний. Актор не відмовився від стосунків в “зайнятою” обраницею та з часом відбив її у чоловіка. За його словами, її чоловік часто їздив у робочі відрядження, тому Тетяна залишалася сама, а він прикрашав її самотність.

Одного разу, повернувшись з подорожі, чоловік дізнався про конкурента. Тетяна сама його розповіла та поставила перед фактом – вони розлучаються. Цікаві метаморфози відбулися з житлом цього любовного трикутника. Паперний переїхав до жінки, а її колишній зайняв квартиру Євгена.

Актор впевнений, що їхні стосунки витримають ще не одне десятиліття, оскільки й донині, пара не встигла набриднути одне одному. Вони змогли побудувати міцну родину. Євген не поспішає представляти кохану суспільству, можливо дотримується думки, що кохання любить тишу.

Залишити відповідь