Ексгенералу СБУ Наумову винесли новий вирок у Сербії

Політика, Світ

Суд міста Ніш у Сербії ухвалив нове рішення у справі колишнього очільника управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, знову призначивши йому один рік ув’язнення.

Про це повідомили адвокати українця, уточнюючи, що попереднім рішенням цей же суд засудив його до року за відмивання коштів, який Наумов вже відбув і наприкінці 2023 року вийшов на волю.

Після цього апеляційний суд заборонив йому покидати територію Сербії, скасував рішення першої інстанції та повернув справу на повторний розгляд. Тепер залишається невідомим, чи подадуть сторони процесу апеляцію на новий вирок.

Важливо зазначити, що оскільки Наумов вже відбув рік покарання, йому не потрібно знову відбувати цей термін.

Раніше ми писали, що правоохоронці передали до суду справу щодо колишнього високопосадовця Служби безпеки України Андрія Наумова, якого обвинувачують у розтраті, шахрайстві та зловживанні службовим становищем і який зміг втекти з України за декілька годин до повномасштабного вторгнення рф.Також нагадаємо, що Державне бюро розслідувань повідомляє, що Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього начальника управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь