Ексгітариста Оззі Осборна підстрелили у Лас-Вегасі

Політика

Колишнього гітариста знаменитого британського рок-музиканта Оззі Осборна – Джейка Лі – підстрелили під час прогулянки з собакою у Лас-Вегасі, США. Артист дістав численні вогнепальні поранення.

Про це повідомляє видання Sky News.

Як зазначає видання, стрілянина відбулася близько третьої години ночі. За цим фактом поліція розпочала розслідування, але поки що не вдалося знайти та заарештувати зловмисника.

Після отриманих поранень музиканта одразу доправили до лікарні.

Представниця Джейка Лі – Аманда Каган – підтвердила, що гітариста підстрелили. Наразі чоловік перебуває у свідомості, а лікарі дають втішні прогнози, що “він повністю одужає”, додала вона.Інцидент стався, коли артист вийшов на вулицю, аби вигуляти собаку, пояснила Каган.

“Оскільки інцидент перебуває під слідством поліції, ніяких подальших коментарів не буде. Лі і його сім’я вдячні за повагу до їхнього приватного життя”, – зазначила жінка.

У коментарі Associated Press менеджер рок-гурту Лі Red Dragon Cartel Тім Хейн наголосив, що потерпілий все розумі, що відбувається навколо нього та реагує на слова людей. Головні органи кулі не зачепили.

“З милості Божої, жодні важливі органи не травмовані”, – вказав Хейн.

Джейк Лі приєднався до гурту Осборна у 1982 році після виходу гітариста Ренді Роадса, залишався там він до 1987 року. Лі відіграв важливу роль у створенні альбомів “Bark at the Moon” (1983) і “The Ultimate Sin” (1986), що стали класикою хеві-металу.

Крім того, Джейк Лі відомий своїм агресивним, але технічно витонченим стилем гри на гітарі, саме він добре вписався у звучання гурту Осборна.

Особливо виділялася його робота над заголовною піснею з альбому “Bark at the Moon”, яка стала одним із найвідоміших треків Осборна.

Після роботи з Оззі Лі створив власний гурт Badlands та випустив кілька альбомів у кінці 80-х та на початку 90-х років. Останнім часом він очолював Red Dragon Cartel.

Раніше басист британського гурту Black Sabbath Ґізер Батлер поділився, що музиканти можуть обʼєднатися для того, щоб зіграти останній концерт групи.

Нагадаємо, рокер Оззі Осборн оголосив про завершення музичної кар’єри через хворобу. Він скасував усі майбутні концерти у рамках гастрольного туру.

Легендарний виконавець Оззі Осборн вирішив випустити частину тиражу свого нового альбому у синьо-жовтих кольорах. Кошти від продажу підуть українським дітям.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини

Залишити відповідь