Ексучасник Океану Ельзи доєднається до гурту на концертах у Палаці спорту

Політика

Співзасновник українського рок-гурту «Океан Ельзи» Павло Гудімов виступить разом з основним складом на трьох шоу в Палаці спорту, які будуть присвячені 30-річчю бенду.

Про це музиканти повідомили в instagram гурту.

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук і колишній гітарист та співзасновник бенду Павло Гудімов записали спільне відеозвернення. Вони поділилися новиною про концерти, заплановані на 11, 12 і 13 жовтня на сцені Палацу спорту в Києві.

Концерти будуть присвячені 30-річчю гурту. Павло приєднається до «Океану Ельзи» як спеціальний гість.«12 жовтня 1994 року ми відзначали день народження Паші Гудімова і в той день вирішили, що групі – бути! Згодом ми її назвали «Океан Ельзи». 30 років потому Павло Гудімов приєднається до нас знову», – прокоментували музиканти гурту.

Павло Гудімов залишив «Океан Ельзи» у 2005 році. Тоді він сформував гурт «Гудімов», з яким видав  два альбоми. У 2013 та 2014 роках гітарист долучався до шоу «Океан Ельзи» на Майдані Незалежності під час Революції Гідності та на НСК «Олімпійський».

«Буде від нас невеличкий сюрпризний сет і трошки поговоримо про наше минуле», – додав Гудімов.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Криму затримали трьох чоловіків за те, що вони слухали українські пісні. Компанія нібито слухала групу «Океан Ельзи».

Український гурт Океан Ельзи представив першу за свої майже 30 років пісню англійською мовою пісню Voices Are Rising.

Український гурт Океан Ельзи представив нову пісню Відповідь, яку випустив до других роковин повномасштабного вторгнення росії в Україну.

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь