Ford після тривалої паузи відновить виробництво автомобілів в Індії

Політика, Світ

Американський автовиробник Ford планує перезапустити свій законсервований завод у штаті Тамілнаду, Індія, для виробництва автомобілів на експорт.

Це рішення було прийнято через три роки після того, як компанія оголосила про припинення виробництва в Індії через невдачу в завоюванні місцевого ринку.

Як повідомляє Financial Times, уряд Індії активно прагне залучити великі інвестиції від міжнародних автовиробників, щоб урізноманітнити ланцюжки постачання і зменшити залежність від Китаю, який домінує на ринку електромобілів.

Індія також пропонує знижені тарифи для компаній, які погодяться налагодити виробництво електромобілів у країні протягом трьох років. Це є частиною стратегії уряду для створення нових робочих місць та підтримки молодого населення країни.

Раніше ми писали, що китайський автогігант BYD переглядає свої річні плани продажів, прагнучи досягти 4 мільйонів автомобілів цього року, що на 11% більше за початковий прогноз. Це зробить BYD практично рівним за обсягами продажів з Ford Motor.Також нагадаємо, що компанія Ford відкличе 90 736 автомобілів, оскільки в них можуть зламатися впускні клапани двигуна під час руху.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь