Фото: на кордоні затримали ухилянтів, які маскувалися під військових

Політика

Прикордонники затримали двох чоловіків на кордоні з Угорщиною. Вони намагались незаконно перетнути кордон, одягнувши камуфляж ЗСУ.

Про це повідомляє на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

На зображенні може бути: 4 людини

Як розповіли у відомстві, затримання проводили прикордонники відділення «Велика Бийгань» Мукачівського загону.

Затриманими виявились жителі Харківської та Тернопільської областей. Чоловіки були одягнені у камуфльований одяг. За задумом переправників, яким кожен із «туристів» віддав по 9 тисяч доларів, а вбрання їх клієнтів мало б відволікти увагу прикордонних нарядів.«Проте за 100 метрів до кордону військовослужбовці викрили спритників. Для складання протоколів про вчинені ними адмінправопорушення чоловіків доправили до прикордонного підрозділу», – сказано у повідомленні.

Раніше ми писали, що на Одещині затримали прикордонника, який за 4 тис. доларів обіцяв доправити чоловіка до кордону з Молдовою. Підозрюваному повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Також нагадаємо, що у Волинській області біля кордону з Польщею затримали трьох молодих чоловіків, які готувались перетнути державний кордон. Вони взяли з собою мотузки та спецінструмент.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь