Фото: поліція Полтавщини затримала неповнолітніх дівчат за підпали автомобілів військових

Політика

Двоє дівчат віком 15 і 16 років займалися підпалами авто військовослужбовців на Полтавщині. За це російський «куратор» обіцяв їм винагороду.

Про це повідомили в поліції Полтавщини 18 вересня.

За даними слідства, одна з дівчат отримала пропозицію заробити легкі гроші за підпал автомобілів військових або швидкої допомоги чи поліції. Такий заробіток їй запропонував хлопець, з яким вона познайомилася через месенджер.Особи дівчат встановили, їх підозрюють у підпалі автомобіля, придбаного волонтерами для потреб Збройних Сил України.

Наразі триває розслідування за фактом перешкоджання законній діяльності ЗСУ та інших військових формувань в умовах особливого періоду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

У Кропивницькому Служба безпеки України (СБУ) затримала двох чоловіків, яких підозрюють у співпраці з російськими спецслужбами та підготовці диверсій в місті, зокрема коригуванні повітряних ударів.

У Покровську Донецької області правоохоронці затримали інформатора російських спецслужб. Чоловік допомагав загарбникам готувати прорив до міста.

Також нагадаємо, що у Донецькій області затримали трьох колаборантів, які підпалювали автомобілі Сил оборони України на замовлення російських спецслужб.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь