Фото: Росіяни скинули КАБ на дитячий садочок у Суджі

Політика

Попри те, що Суджа знаходиться у тилу, росіяни стирають її з лиця землі. 30 серпня російські терористи закидали місто керованими авіаційними бомбами (КАБами) та обстрілюють артилерією і дронами-камікадзе.

Про це повідомляє командування Сухопутні війська ЗС України у Facebook.

«У пʼятницю, 30 серпня, російський КАБ поцілив у місцевий дитячий садочок, а ворожа авіація нанесла у Суджі удари по будинкам у приватному секторі. З близько 5 тисяч місцевих у місті залишилося зо дві сотні цивільних людей, яким, згідно з нормами міжнародного гуманітарного права, допомагають українські військові. Переважна більшість залишенців — люди пенсійного віку», – сказано у повідомлені.

Зазначається, що днями представники новоствореної української воєнної комендатури налагодили водопостачання у Суджі. Раніше, завдяки нашим військовим, дана проблема вирішувалась за допомогою водовозів та вантажівок із багатокубовими ємностями.

«Медичну допомогу цивільним у Суджі теж надають українські військові: на стабпунктах, у «кейсеваках» і всюди, де є поранені та хворі», – зазначає командування.

Нагадаємо, що у мережі з’явилося нове відео розбитої ЗСУ військової колони російських загарбників у звільненій частині Курської області рф.

Раніше підконтрольний Міністерству оборони російської федерації підрозділ «Африканський корпус» оголосив кампанію з набору колишніх та чинних співробітників «Групи Вагнера», а також людей, що мають досвід бойових дій на війні в Україні.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь