Фото: Сирський нагородив десантників за участь в боях на Курському напрямку

Політика

Головнокомандувач ЗС України Олександр Сирський нагородив понад 60 державних, військовослужбовцям бригад Десантно-штурмових військ Збройних Сил України за участь в бойових діях на Курському напрямку.

Про це Сирський повідомив у Фейсбуці.

Головнокомандувач подякував військовим за високу мотивацію, ефективну бойову роботу та стійкість у справі здобуття перемоги для України.

Він відзначив професійність та завзятість українських солдатів, сержантів й офіцерів на полі бою.

«Завдяки перенесенню бойових дій на територію ворога були упереджені його наступальні дії з півночі, відтягнуті на Курщину найсильніші його підрозліли, суттєво поповнений обмінний фонд, збережені тисячі життів цивільних громадян у прикордонних районах України», – наголосив Сирський.

Головнокомандувач Олександр Сирський відвідав військових ЗСУ, які діють на Сумщині та у Курській області рф. Він відзвітував про роботу у військових частинах та підрозділах

У Курській області були намагання росії відтиснути українські позиції, але Збройні сили України тримають визначені рубежі, повідомив президент Володимир Зеленський.

Нещодавно українські десантники в результаті кількагодинного бою знищили в Курській області три ворожі бронетранспортери та близько 30 військовослужбовців 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь