Фото: заступницю прокурора Запоріжжя спіймали на отриманні $40 тисяч хабаря

Політика

Заступницю прокурора Запорізької обласної прокуратури викрито на корупції. Вона вимагала й отримала 40 тис. доларів за непритягнення особи до кримінальної відповідальності.

Як пише НАБУ, бюро у співпраці з САП і Генеральним прокурором викрили на одержанні неправомірної вигоди заступника прокурора Запорізької області. Посадовиця висловила прохання надати 40 тис. дол. США за зміну підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна та непритягнення особи до кримінальної відповідальності. Під час одержання усієї суми хабаря її викрили «на гарячому».

Вирішується питання про затримання та повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України (отримання хабаря в особливо великому розмірі, або вчинене службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, від восьми до дванадцяти років із конфіскацією).

Співрозмовник LIGA.net у правоохоронному секторі повідомив, що фігурантка справи – заступниця керівника Запорізької обласної прокуратури Наталя Максименко.Заступницю прокурора Запорізької області викрили на $40 000 хабарі – НАБУ, САП

Раніше САП та НАБУ викрили прокурорів відділу Офісу генерального прокурора на одержанні неправомірної вигоди у розмірі $170 тис., одного з них затримали.

Служба безпеки і ДБР спільно з Офісом Генерального прокурора викрили на корупції прокурора Лівобережної окружної прокуратури м. Дніпро. Він вимагав хабар у місцевого жителя за допомогу у закритті справи.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь