Гарріс підтримує завершення війни Ізраїлю з ХАМАС на засадах «двох держав»

Політика, Світ

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс виступає за вирішення конфлікту між Ізраїлем і палестинським угрупованням ХАМАС на основі принципу «двох держав».

Про це йдеться у трансляції дебатів у США.

«За цим принципом, має бути безпека для ізраїльського народу, і рівною мірою для палестинців», – сказала Гарріс, наголосивши, що Ізраїль має право на самооборону.

Вона також додала, що завжди буде надавати допомогу Ізраїлю, щоб він міг оборонятися, зокрема, проти Ірану. Однак, за її словами, «війна у Газі має закінчитися».
Палестина – незалежна і частково визнана у світі держава. Її незалежність визнали 138 зі 193 держав – членів ООН. На сьогоднішній день територія Палестини розділена на Західний берег річки Йордан і Сектор Газа.Генасамблея ООН проголосувала за створення на палестинських територіях двох держав – арабської та єврейської.

Під час теледебатів 10 вересня кандидат у президенти Дональд Трамп розповів, що він думає про війну в Україні.

Своєю чергою кадидатка у президенти США Камала Гарріс висловилася про долю путіна, якби Трамп був на місці Байдена.

Раніше ми писали, що Кандидат у президенти США від республіканцв Дональд Трамп запропонував змінити 25-ту поправку до Конституції, аби дозволити Конгресу оголосити імпічмент віцепрезидентці Камалі Гарріс за «приховування недієздатності» Джо Байдена.

Також нагадаємо, що рф намагається сформувати результат на користь колишнього президента Дональда Трампа, але при цьому дії біль тонко, ніж раніше.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь