Гарріс планує провести ще одні дебати з Трампом

Політика, Світ

Камала Гарріс, кандидатка в президенти США від Демократичної партії, заявила про свої наміри організувати ще одні дебати з Дональдом Трампом.

Під час виступу в Атланті вона згадала про його коментарі на попередніх дебатах щодо прав жінок на аборти. На запитання з залу про можливість другого туру дебатів Гарріс відповіла: Я намагаюся організувати ще одні дебати. Побачимо.

Трамп, у свою чергу, раніше відмовився від проведення другого туру дебатів, стверджуючи, що він переміг і звинуватив модераторів у несправедливому ставленні до себе.

Раніше ми писали, що конгресмен Джиммі Панетта, представник Демократичної партії США, висловив впевненість, що в разі перемоги Камали Гарріс на президентських виборах Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну у війні проти росії.

Також нагадаємо, що віцепрезидентка США Камала Гарріс наголосила на непохитній підтримці українського народу напередодні своєї сьомої зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, яка відбудеться наступного тижня.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь