Гарріс починає відриватися від Трампа — опитування

Політика, Світ

За результатами нового національного опитування NBC News, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів.

Про це повідомляє NBC News.

Зазначається, що залишається трохи більш як шість тижнів до дня виборів, і чинна віцепрезидентка Камала Гарріс випереджає колишнього президента США Дональда Трампа на 5 пунктів серед зареєстрованих виборців, із результатом 49% проти 44%.

Хоча цей результат перебуває в межах похибки, це значне зрушення у порівнянні з липневим опитуванням, коли Трамп випереджав на 2 бали до виходу з виборчих перегонів президента Джо Байдена.

На запитання про ставлення до Гарріс після того, як вона стала кандидатом, 48% з 1000 зареєстрованих виборців відповіли, що позитивно, порівняно з 32% у липні – це найбільший стрибок серед рейтингів політиків, опитаних NBC, із часів зростання прихильності до президента Джорджа Буша-молодшого після терактів 11 вересня 2001 року.
Відповідаючи на запитання про Дональда Трампа, 40% опитаних сказали, що ставляться до нього позитивно, порівняно з 38% у липні, повідомляє телеканал. Опитування було проведене 13-17 вересня, має похибку в 3%.Окреме опитування CBS News також показало, що Камала Гарріс випереджає Трампа на 4 відсоткових пункти, серед тих, хто має намір голосувати, з похибкою плюс-мінус 2%.

Нагадаємо, що Трамп набирає більше, ніж Гарріс, у штатах, що коливаються: Пенсильванії (на 4 пункти) і в Північній Кароліні (на 2 пункти). У Джорджії обидва мають по 47% підтримки.

До цих вихідних у загальнонаціональному рейтингу віцепрезидентка США Камала Гарріс та кандидат у президенти Дональд Трамп мали майже рівний рівень підтримки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь