Гарріс прокоментувала замах на Трампа

Політика, Світ

Кандидатка на посаду президента США від демократів Камала Гарріс відреагувала на стрілянину біля місця, де кандидат від республіканців Дональд Трамп грав у гольф у Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, штат Флорида.

«Мене поінформували стосовно повідомлень про стрілянину біля експрезидента Трампа та його майна у Флориді, і я рада, що він у безпеці, – написала вона в соцмережі Х. – Насильству немає місця в Америці».

Як повідомлялося, у неділю ФБР заявило, що «розслідує те, що видається спробою вбивства» Трампа. Агент Секретної служби помітив ствол автомата, що стирчав з огорожі. За його словами, нападник перебував на відстані від 270 – 450 метрів від експрезидента. На місці, де перебував підозрюваний, якого було затримано, правоохоронці виявили автомат AK-47.

Нагадаємо, у неділю ввечері передвиборний штаб Трампа заявив, що колишній президент перебуває в безпеці після того, як поблизу нього пролунали постріли. ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що стрілянина сталася поблизу гольф-клубу і не мала стосунку до Трампа.

Пізніше Федеральне бюро розслідувань назвало інцидент «схожим на спробу вбивства колишнього президента Трампа».Інцидент стався на полі для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, Флорида. Агенти Секретної служби, що охороняли Трампа, нібито помітили озброєного чоловіка і відкрили по ньому вогонь. Пізніше підозрюваного затримали в його автомобілі. Він перебуває під вартою.

У ФБР ідентифікували підозрюваного у справі про другу спробу замаху на життя кандидата в президенти США Дональда Трампа як 58-річного Райана Рута. В його минулому – вісім арештів, ймовірно, за незначні правопорушення.

Щодо попереднього замаху на Трампа, то його було скоєно 13 липня, під час мітингу в штаті Пенсильванія, він тоді дістав легке вогнепальне поранення.

Експрезидент США Дональд Трамп виступив перед своїми виборцями у штаті Мічиган. Це був перший мітинг від 13 липня, коли на нього було вчинено замах.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь