Гарріс відреагувала на відмову Трампа від повторних дебатів

Політика, Світ

Кандидатка у президенти від Демократичної партії, чинна віцепрезидентка США Камала Гарріс назвала відмову кандидата республіканців Дональда Трампа вдруге вийти на дебати з нею “слабким ходом”.

Про це вона сказала у виступі на передвиборчому заході, повідомляє The Hill.

Камала Гарріс сказала, що відмова Трампа від дебатів навряд чи грає йому на користь, адже все одно принципово нічого не змінює.

“Думаю, це недобре для виборців. І також я думаю, що де доволі слабкий хід… Та навіть якщо він не погодиться на дебати, контраст на цих виборах вже зрозумілий. Ці вибори – про два дуже різних бачення нашої країни. Одне – його бачення – сфокусоване на минулому. Друге, наше – на майбутньому”, – сказала Камала Гарріс.Нещодавно кандидат у президенти США Дональд Трамп знову відмовився проводити дебати зі своєю опоненткою Камалою Гарріс. Другий раунд пропонували на кінець жовтня.

Крім того, кандидат у президенти США Дональд Трамп через свої соціальні мережі заявив, що телеканал CBS має бути позбавлений ліцензії на мовлення через буцімто «втручання у вибори».

Кампанія Дональда Трампа в останні тижні президентських перегонів у США запросила для нього військовий літак, розширення обмежень для польотів над його резиденціями та встановлення куленепробивних скляних щитів у місцях виступів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь