Гарріс збільшує перевагу над Трампом

Політика, Світ

Кандидатка на пост президента США, демократка Камала Гарріс випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа співвідношенням 45% до 41%.

Про це пише Reuters.

Від першого опитування, як проводили наприкінці липня, перевага Гарріс зросла на 4 відсоткові пункти серед зареєстрованих виборців. Нове опитування, яке проводилося протягом восьми днів, показало, що Харріс отримує підтримку серед жінок і латиноамериканців.

Демократка випередила Трампа з 49% до 36%, тобто на 13 процентних пунктів, як серед жінок, так і серед іспаномовних виборців.

Трамп як і в липні лідирував серед білих виборців і чоловіків, хоча його стали менше підтримувати виборці без вищої освіти: він втратив 7 пунктів у рейтингу.У семи штатах: Вісконсіні, Пенсільванії, Джорджії, Арізоні, Північній Кароліні, Мічигані та Неваді – Трамп мав від 45% до 43% перевагу над Гарріс. Окреме опитування Bloomberg News/Morning Consult, опубліковане пізніше, показало, що Гарріс або лідирує, або зрівнюється з Трампом у кожному з цих штатів.

Згідно із дослідженням, Гарріс випереджає Трампа на 2 відсоткові пункти серед зареєстрованих виборців у семи штатах і випереджає на 1 пункт серед вірогідних виборців.

Нагадаємо, що 45 президент США Дональд Трамп 29 серпня подав клопотання щодо втручання федерального суду у його кримінальну справу про виплату за мовчання грошей порноакторці. Така вимога є спробою відтермінувати оголошення вироку суду.

Популярний шведський гурт ABBA звернувся до кандидата в президенти США Дональда Трампа з вимогою не використовувати їхні пісні у передвиборчій кампанії.

Жителя штату Кентуккі Майкла Спаркса, який був першим бунтівником, що увійшов до Капітолію США під час штурму 6 січня 2021 року, засудили до більш ніж чотирьох років в’язниці.

Залишити відповідь