Гарріс знову закликала до повторних дебатів з експрезидентом Трампом

Політика, Світ

29 вересня Камала Гарріс знову закликала до повторних дебатів з експрезидентом Дональдом Трампом. Про це вона сказала під час звернення до виборців у важливому штаті Невада, за два дні до перших віцепрезидентських дебатів між Тімом Волзом та Джей Ді Венсом.

Про це пише видання The Hill.

“Через два дні, я знаю, ми будемо вболівати за Волза, коли він буде дебатувати з Джей Ді Венсом. Але послухайте, їхні дебати не повинні бути останнім словом. Я намагаюся знову провести дебати з Дональдом Трампом. Я вважаю, що він повинен знову брати участь у дебатах. Американський народ має право почути, як ми обговорюємо проблеми”, — сказала Гарріс.

Згідно з опитуванням Bloomberg News/Morning Consult, кандидат від Демократичної партії, віцепрезидент Камала Гарріс, значно випереджає Дональда Трампа у двох критично важливих «хитких штатах».

Під час передвиборчої кампанії кандидат у президенти США Дональд Трамп зазнав критики через образливі висловлювання на адресу своєї опонентки, чинної віце-президентки Камали Гарріс.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь