ГБР повідомило про підозру голові-хабарниці Хмельницької МСЕК

Політика

Державне бюро розслідувань (ДБР) затримало Тетяну Крупу, керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, за підозрою у незаконному збагаченні. Під час обшуків у неї та її родичів було виявлено майже 6 мільйонів доларів у різних валютах.

Про це повідомляє ДБР.

Крупі оголошено підозру за статтею 368-5 Кримінального кодексу України, яка стосується незаконного збагачення. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили керівницю обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина – посадовця обласного управління Пенсійного фонду – на незаконному збагаченні.

Також нагадаємо, що на Хмельниччині затримали 53-річну підприємицю, яка отримала понад 500 тисяч гривень хабаря за вплив на комісії, що оформлюють групи інвалідності для військовозобов’язаних осіб.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь