Гелікоптер Харківського університету Повітряних сил розбився у катастрофі

Політика

Гелікоптер Мі-2 Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба розбився під час навчального польоту. Екіпаж загинув.

Про це університет повідомив у Фейсбуці.

«В навчальній авіаційній бригаді університету під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2. Родина університету зазнала непоправної втрати – екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув. На місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України.

Командування університету та військової частини всебічно сприяє детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих. Це болюча і непоправна втрата для всіх нас…», – йдеться у повідомленні.

До оприлюднення результатів розслідування університет просить утриматись від припущень та коментарів, з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.Раніше повідомлялося, що Харківський національний університет повітряних сил відновив проведення командирських тренувальних польотів на літаках Ан-26, які були припинені після авіакатастрофи під Чугуєвом. Тоді у вересні 2020 в катастрофі загинули 26 військовослужбовців – курсанти та офіцери.

 ⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь