“Герою навічно 21…”: на фронті загинув дворазовий чемпіон світу з панкратіону Ярослав Стрілець

Війна, Життя

10 вересня 2024 року на полі бою загинув дворазовий чемпіон світу з панкратіону, член збірної команди України Ярослав Стрілець. Спортсмен виступав за клуб “Ахілес”, Черкаси. Тренер чемпіона – Ігор Дмитраш.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Спортивному комітеті Україні.

“На війні загинув дворазовий чемпіон світу і багаторазовий чемпіон України з панкратіону, черкащанин Ярослав Стрілець. Йому виповнився лише 21 рік. Ярослав добровольцем пішов боронити країну в зовсім юному віці, коли йому було лише 19.
До своєї справи – що на тренуваннях та змаганнях, що на фронті – він завжди ставився з надзвичайною відповідальністю, намагаючись бути найкращим і найпершим в усьому. Він ставив перед собою найвищу планку: стати абсолютним чемпіоном світу. Та коли російські орди вдерлися до рідної країни, цю мрію довелося відкласти. І, як виявилося, – назавжди.
В одному з інтерв’ю Ярослав сказав: «Усі мої бої були важкими, а найбільш тяжкий бій ще попереду». На жаль, цей бій став для героя останнім. Вічна пам’ять і слава герою, який поклав життя за майбутнє України!” – йдеться в повідомленні.
Ярослав Стрілець
на фото: Ярослав Стрілець

Залишити відповідь