Головного тренера ФК «Буковина» офіційно відсторонили від посади

Політика

Валерія Кривенцова відсторонили від посади головного тренера чернівецького футбольного клубу «Буковина» за рішенням наглядової ради.

Про це повідомили на сторінці ФК «Буковина».

«Офіційно: Валерій Кривенцов відсторонений з посади головного тренера «Буковини», – йдеться у повідомленні. – Наглядова рада чернівецької «Буковини» прийняла рішення відсторонити головного тренера «жовто-чорних» від виконання своїх обовʼязків».

У клубі повідомили, що до заключних матчів у літньо-осінній частині сезону команду готуватиме спортивний директор «Буковини» Григорій Чурілов, який тимчасово виконуватиме обовʼязки головного тренера.

Причину відсторонення Кривенцова з посади у клубі не пояснюють. За даними видання Sport.ua, чи залишиться він працювати в структурі ФК стане відомо після приїзду до Чернівців 25 жовтня генерального спонсора клубу Володимира Дубінського. Останній начебто хоче, аби команда, яка нині грає у Першій лізі і посідає четверте місце у групі, вийшла до Української Прем’єр-ліги.Раніше ми писали, що Міжнародний центр спортивних досліджень (CIES) опублікував рейтинг клубів за сукупною трансферною вартістю їх футболістів, включно з гравцями, відданими в оренду.

Також нагадаємо, що 9 жовтня збірна України з пляжного футболу провела поєдинок 1/8 фіналу європейської кваліфікації чемпіонату світу-2025. Змагання тривають в іспанському місті Кадіс.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь