Гості будуть у захваті. Дуже незвичайний та ефектний спосіб заготівлі салату
У холодну пору року так приємно дістати з комори баночку з соліннями, які чудово доповнюють смак багатьох страв. Але звичайними консервованими помідорами та огірками вже нікого не здивуєш. Пропонуємо вам оригінальний рецепт заготівлі салату на зиму. Виходить не лише смачно, а й незвичайно. Таку заготівлю можна подавати сміливо навіть до святкового столу. Інформує Майстерня ідей.
Покроковий рецепт приготування страви:
Дрібно наріжте всі інгредієнти для салату, додайте подрібнений часник, 1,5 ст.л солі, 100 мл яблучного оцту і добре перемішайте.
Огірки середнього розміру прокатайте качалкою, це допоможе зробити їх м’якшими.
Зробіть в огірках поздовжні розрізи. Видаліть м’якоть із огірків.

Злийте зайву рідину з салату, додайте до нього ще 100 мл яблучного оцту та столову ложку солі. Цей розсіл використовуватиметься для заливання огірків.

Наповніть огірки підготовлені салатом.
Стебла петрушки замочіть у кип’ятку на 10 хвилин. Використовуйте розм’якшені гілочки, щоб перев’язати заготовки.

Залийте огірки розсолом. Якщо розсолу забракло, додайте в банку кип’яченої води і щільно закрийте кришки.
Взимку такі фаршировані огірки стануть справжньою окрасою столу.
Ось що нам знадобиться:
молода капуста – 1 качан;
червоний болгарський перець – 2 шт;
гострий перець – за смаком;
помідор – 1 шт;
зелень петрушки – 1 пучок;
часник – 4 зубчики;
сіль – 2,5 ст.л;
лимонна сіль або сік лимона – за смаком;
яблучний оцет – 200 мл;
огірки – 2 кг