Готую піцу за 30 хвилин. Так смачно виходить, що охолонути не встигає

Uncategorized, Життя

Сьогодні я поділюся з вами рецептом найшвидшої за швидкістю приготування піцею. Вона виходить такою смачною, що навіть не віриться, що готувалася вона не зовсім традиційним способом.

Покроковий рецепт приготування страви:
Розрізаємо лаваш на дві частини. Беремо лист, пергаментом його застеляємо. Кладемо перший лист лаваша, добре змащуємо його сметаною.

Посипаємо частиною натертого сирку. Далі ще один лист лаваша, змащуємо соусом із суміші кетчупу та томатної пасти.

На нього зверху викладаємо шматочки ковбаски та перцю, нарізаного соломкою. Цибулину нарізаємо максимально тонкими півкільцями. Посипаємо нею піцу.

Висипаємо зверху залишки натертого сиру (не економимо на цьому етапі) і відправляємо в духовку, готується при 200 близько 20 хвилин.

Поки піца не охолола, ріжемо її на порції і насолоджуємося смаком.

Ось що нам знадобиться:
половина м’ясистого болгарського перцю;
два стиглих помідора (але можна замінити столовою ложкою томатної пасти, розведеної в трьох ложках води);
200 гр тонкого лаваша без добавок;
твердий сир – 200 гр;
одна невелика цибулина;
4 ст.л. кетчупа чилі;
4 ст.л. жирної сметани;
ковбаса копчена (солями можна, мисливські) – 150 гр;
сіль та приправа «Італійські трави» – 1 ч.л

Залишити відповідь