Харків знову під ударом: горить супермаркет, багато постраждалих

Війна

Харків знову під ударом: горить супермаркет, багато постраждалих

Сьогодні російські окупанти обстріляли Харків, багато людей отримали поранення

Про це повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов. “На цю хвилину – шість поранених, серед них шестирічна дитина із гострою реакцією на стрес”, – зазначає він

За його словами, в місті пролунало декілька вибухів. “Серед пошкодженої інфраструктури внаслідок ворожих прильотів – торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури, житлові будинки”, – зазначає керівник ОВА.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що один з ударів прийшовся по району приватної забудови. “Горять кілька обійсть, супермаркет. Є постраждалі, в їхньому числі медики”, – написав він у Telegram.

Начальник Харківської ОВА додав, що збільшилась кількість постраждалих до 13 осі. “Серед поранених – двоє медиків, лікар – у важкому стані” – написав він. Мер Харкова Ігор Терехов повідомляє про 15 поранених. “Девʼятеро поранених у Салтівському районі, та шестеро – у Немишлянському. Загалом на дану хвилину 15”, – написав він.

Кількість постраждалих зросла до щонайменше 25, поділився згодом Синєгубов. Він зазначає, що люди продовжують звертатися за медичною допомогою.Серед пошкоджень – відділення “Нової пошти”, магазини, спортивний комплекс, торговельний центр, автомобілі. Ворог цілив виключно в цивільну інфраструктуру”, – зазначає чиновник. За його словами, ліквідація наслідків триває.

Заборона діяльності Російської православної церкви в Україні: що тепер чекає на УПЦ МП
Багато громадян сприйняли ухвалення багатостраждального законопроєкту №8371 як заборону діяльності саме Української православної церкви (МП). Та це не зовсім так

Нестеpпний бiль та гіpкий cмуток… Василю нaзавжди 18… Він добpовільно пiшов боpонити Укpаїну
Господи, йому було лише 18 Років. Майже Дитина💔 На Сумщині загинув юний захисник України – Василь Старінський.

Відплата: палають Конаківська та Каширська ГРЕС, а також Московський НПЗ (Багато відео)
У ніч на 1 вересня 2024 року під час атаки дронами на Росію було атаковано дві електростанції – у Московській та Тверській областях. Про це повідомляють російські ЗМІ та телеграм-канали.

Залишити відповідь