Холодний шашлик. Готую вже 10 років і завжди всі в захваті

Світ

Холодний шашлик. Готую вже 10 років і завжди всі в захваті

Холодний шашлик – пікантна і ароматна закуска до будь-якої страви. Необхідні продукти:

  • Курячі шлуночки – 500 грам
  • Цукор – ½ чайної ложки
  • Цибуля – 1 штука
  • Оцет 5% – 2 столових ложки
  • Перець
  • Кріп
  • Сіль

Покроковий процес приготування:

Добре промийте курячі шлуночки, все зайве видаліть.

Варіть близько 2 годин в підсоленій воді і залиште їх охолоджуватись в бульйоні.

Тонкими півкільцями наріжте цибулю.

Посоліть цибулю, додайте цукор, влийте оцет, перемішайте і на час залиште маринуватися. Дрібно наріжте кріп.

Соломкою на ріжте шлуночки і змішайте із зеленню і цибулею.Перемішайте і на 20-30 хвилин залиште маринуватися.

Порада: щоб, вийшло духмяніше і смачніше, шлуночки залиште маринуватися на всю ніч. Можете за своїм смаком додати до шлуночків інші продукти.

Холодний шашлик стане вашою улюбленою закускою.

Відомий Співак Пос Лав На Три Букви Тіну Кароль Після Оголошення Учасників Нацвідбору На “Євробачення
Артистка цьогоріч є продюсеркою шоу

Боже, Яке Ж Воно… Одеський Блогер З Понад Півторамільйонною Аудиторією Просуває Російську Пропаганду: Деталі Скандалу (Фото Та Відео)
Він родом з окупованого Луганська, проте чомусь не захотів жити під РФ

Святого Трифона – 15 грудня. Головні традиції, прикмети та заборони цього свята
15 грудня, православний світ відзначає день Святого Трифона. Народився він в родині священника у місті Торжок

Залишити відповідь