https://amp.war.hvylya.net/uk/299970-ukraina-pytaetsya-predotvratit-ataki-rf-po-infrastrukture-kriticheskih-obektov-yadernoy-energetiki-ekspert

Події України


Україна намагається запобігти атакам РФ по інфраструктурі критичних об’єктів ядерної енергетики – експерт

Україна порушила ці питання перед світовою спільнотою

Україна звертається безпосередньо до країн Заходу та глобального Півдня, щоб запобігти можливим терористичним ударам Російської Федерації по критичній енергетичній інфраструктурі.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів керівник Центру внутрішньополітичних досліджень Національного інституту стратегічних досліджень В’ячеслав Потапенко.

Він зазначив, що можливі удари російськими далекобійними системами по підстанціях, які передають електроенергію від безпосередньо атомних електростанцій до електромереж.

Керівник Центру внутрішньополітичних досліджень наголосив, що Україна порушила ці питання перед світовою спільнотою.

“Я ще хочу звернути увагу на заяву Андрія Єрмака, який звернувся не тільки до країн Заходу, а й до країн глобального Півдня. Тобто на сьогодні Україна звертається вже начебто безпосередньо до країн світової спільноти, з якими так чи інакше за цей рік встановлені взаємовідносини для того, щоб запобігти можливим терористичним ударам Російської Федерації по критичній енергоінфраструктурі в Україні”, — сказав він.



джерело

Залишити відповідь