Хиткі штати віддають перевагу Трампу у питанні війни в Україні

Політика, Світ

Про це пише The Wall Street Journal.

Видання WSJ з 28 вересня по 8 жовтня проводило опитування в семи так званих хитких штатах, в якому взяли участь 2100 виборців. Похибка в результатах опитування становить 2,1 відсоткового пункта в обидва боки.

Як показало опитування, 50% виборців з хитких штатів вважають, що Трамп краще впорається з війною РФ проти України. А от Гарріс підтримали 39% опитуваних.У питанні загострення ситуації на Близькому Сході Трамп теж отримав перевагу. Його підтримали 48% опитаних, тоді як Гарріс – 33%.

В обох випадках Трампа підтримували не лише республіканці, але й незалежні виборці. Перевагу екс-президенту у питанні вирішення війни рф проти України віддала майже половина з них.

Хиткий штат – це штат, де кандидати у президенти від демократів та республіканців мають практично рівні шанси, тому саме на ці штати націлені виборчі кампанії. Це Арізона, Вісконсін, Джорджія, Мічиган, Невада, Пенсильванія та Північна Кароліна.

Вибори в США відбудуться вже на початку листопада.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден попередив Іран про наслідки у разі замаху на Дональда Трампа чи колишніх американських посадовців. Він зазначив, що будь-які замахи будуть розглядатися як акт війни.

У червні 2020 Іран видав ордер на арешт Трампа, бо саме він розпорядився завдати авіаудар, який став для Сулеймані фатальним.

Дональд Трамп тоді заявив, що Касема Сулеймані вбили, «щоб зупинити війну, а не почати її». Верховний лідер Ірану аятолла Хаменеї пообіцяв помститися США за вбивство генерал-майора Корпусу вартових ісламської революції Сулеймані.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь