Ілон Маск виступив на мітингу Трампа

Політика, Світ

Американський мільярдер Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія, де влітку на політика скоїли замах. Маск заявив, що республіканець має виграти на виборах, адже його суперники нібито намагаються відібрати в людей свободу слова.

Про це стало відомо з трансляції мітингу.

Трамп представив Маска як «великого джентльмена», людину, що «захистила свободу слова», а його компанію SpaceX єдиною причиною, з якої США нібито можуть надсилати своїх астронавтів у космос.

У відповідь той сказав, що «справжній тест на чийсь характер — це те, як він поводиться під обстрілом». За його словами, один президент «не може зійти по сходах», а інший — «трусить кулаком після того, як у нього стріляли».

Маск також назвав прийдешні вибори «найбільш важливими за все наше життя», адже, мовляв, суперники Трампа намагаються «забрати» в громадян свободу слова та право носити зброю.

«Президент Трамп має виграти, щоб зберегти Конституцію. Він має виграти, щоб зберегти демократію в Америці», — сказав Маск.

Водночас сам Трамп пообіцяв, що США висадяться на Марсі до кінця його другого терміну, якщо його переоберуть.

Нагадаємо, що засновник Facebook і голова Meta Platforms Inc., Марк Цукерберг, обійшов Джеффа Безоса за розміром статків і посів другу сходинку в рейтингу найбагатших людей світу за версією агентства Bloomberg.

Шведська профспілка IF Metall подала позов проти компанії Tesla Ілона Маска, стверджуючи, що вона не проінформувала працівників про зміни на робочих місцях, що є обов’язковим згідно з трудовим законодавством країни.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь