Інсайдери розкрили подробиці стосунків Лани Дель Рей та її чоловіка

Політика

Інсайдери розповіли виданню Daily Mail подробиці стосунків Лани Дель Рей та Джеремі Дюфрена, за якого вийшла заміж 26 вересня. Це перший шлюб для співачки.

Як виявилось, пара знайома з 2019 року. Весь цей час вони спілкувалися у соціальних мережах. На момент початку спілкування з Ланою Джеремі Дюфрен був заручений з жінкою, на ім’я Келлі. Виконавиця світового хіта Summertime Sadness нібито знала про ці стосунки. Невідомо, за яких обставин Келлі та Джеремі розійшлися.

За даними інсайдерів, Лана переїхала до будинку, у якому Дюфрен проживав зі своєю колишньою. Тепер Келлі заборонено приходити до будинку пропри те, що у ньому досі мешкає донька, яку пара виховувала разом.

«Джеремі сказав, що Лана ревнувала його до Келлі через їх довгу історію. Тому, коли Лана переїхала в будинок, пара забрала всі речі Келлі і поклала їх на зберігання», — стверджує інсайдер.

Лана нібито хотіла почати нове життя із ним, тому була проти усього, щоб нагадувало про минуле. Співачка була особливо проти того, щоб у домі стояли кристали, які належали Келлі, оскільки вони «несуть у собі дуже багато енергії». Тому вона вимагала, аби «вони зникли».

Читайте також:

Співачці Лані Дель Рей під час виступу на фестивалі Glastonbury організатори вимкнули мікрофон. Це трапилося через те, що виступ зірки затримався на 30 хвилин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь