Із Костянтинівської громади евакуювали майже півтисячі людей

Політика

На Донеччині з початку тижня з Костянтинівської громади евакуювали ще 433 жителя, з них 249 дітей.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«З початку тижня з Костянтинівської громади евакуювали 433 жителів, із них 249 дітей. Евакуація відбувається організовано – силами міської військової адміністрації, ДСНС, Нацполіції», – написав Філашкін під відео.Він нагадав, що Костянтинівка сьогодні під постійним вогнем росіян, де страждають та гинуть люди.

«Не перетворюйте себе на російську мішень! Евакуація рятує життя!», – закликав цивільних начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни зранку 5 вересня 2024 року вдарили по Костянтинівці, у результаті одна людина загинула та двоє зазнали поранень.У місті проходить обов’язкова евакуація у примусовий спосіб дітей із родинами.

Нагадаємо, що влада Сумської області ухвалила рішення про евакуацію жителів кількох населених пунктів, включаючи місто Глухів, через загрозу з боку російських обстрілів.

Раніше ми писали, що координаційний штаб з питань проведення обов’язкової евакуації населення підтримав рішення про розширення зони примусової евакуації сімей з дітьми на Донеччині.

Також нагадаємо, що з Донецької області у безпечні регіони протягом серпня вдалося вивезти 33 тисячі людей, зокрема 3860 дітей.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь